Nytt i hyllan

Innovation och inspiration går hand i hand hos oss. Att följa med i marknadstrender, vara uppmärksam på efterfrågan och besöka olika mässor ger oss mängder med nya idéer som snart finns i en butik nära dig.

Våra produkter Beställ produkter

Hur allt startade.

En sak som flera före detta elever vid Hällnäs skola minns, är hur de på rasterna gick över till trädgården för att köpa Crispgurka och knapra på.

Läs mer

Hållbarhetsarbetet fortsätter!

Snart kommer våra kryddor och sallater levereras i nya miljövänligare krukor.
Den nya krukan är gjord av 100 % återvunnen plast.
I motsats till den gamla krukan som är svart är den nya varianten gråbrun, för att säkerställa att sorteringsmaskinerna för plastavfall kan materialsortera den.
Vi på Hällnäs Handelsträdgård är glada att snart kunna börja leverera i den nya krukan!

Läs mer

Dina favoritsallater i nya förpackningar

Sedan februari hittar du dina favoritsallater – Crisp sallat, Lollo Rosso sallat och Rucola – inte bara i krukor men även i behållare! Dessa förpackningar är ännu mer praktiska för dig som älskar Hällnäs krispiga och smakrika sallat.

Detta smarta förpackningsalternativ gör att totalvikten blir lägre vilket även bidrar till en effektivare frakt och bättre miljö.

Läs mer

Nedbrytbara tråg är ett miljövänligare val

Vi tänker alltid långsiktigt och börjar inom kort förpacka några av våra kryddor i nedbrytbara tråg. Jämfört med tråg gjorda i plast minskar detta alternativ markant CO2-utsläppen vid förbränning.

Praktiskt och miljövänligt– fint va? Håll utkik, snart sker det stora förändringar inom förpackningssektorn!

Läs mer

Intresseanmälan för Norrgrönt®